чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Статки черкаських посадовців не відповідають їхньому життю на широку ногу

У декларації одне, на ділі – інше. Деякі черкаські посадовці вдало приховують свої статки від Міндоходів. У допомогу їм шпарини в законодавстві, кажуть експерти. А ще – недобросовісність. Хто і як нагрішив в офіційних звітах платника податків – Юлія Доброскок.

Новоспечений заступник керманича Черкащини має кругленьку суму на рахунку в банку. Та Віталій Коваль не побоявся зазначити її у своїй декларації. Усі кошти, каже, то державна допомога при народженні дітей.
Віталій Коваль, заступник голови Черкаської ОДА: "Це табу в нашій родині. Ми не витрачали цю суму. Перевели у валюту та зробили вклад кожній дитині".
Більше заощаджень не має, каже Коваль. На роботу дістається маршруткою, та ще й квартира у кредиті. Та не всі такі добропорядні, говорять експерти. Вони промоніторили чиновницькі декларації за 2012-ий рік у шести областях країни. Кажуть: офіційні доходи зовсім не відповідають їхньому життю на широку ногу.
Олексій Літвінов, голова Дніпропетровського координаційно-експертного центру з питань регуляторної політики: "Усі чиновники знайшли гарну шпарину в законопроекті. Замість одноразової витрати 300 тисяч гривень, її розбивають по 149 тисяч, і можна не декларувати. Це – гарний інструмент, щоб виводити майно з-під декларування".
На третьому місці серед декларантів-керівників обладміністрацій із найбільшим доходом – черкаський губернатор-утікач із понад півтора мільйонами гривень. Непоганим виявився Тулуб і комерсантом. Майна продав аж на 400 тисяч гривень. Майже стільки і на тому ж підзаробив і перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко. А ось інший, уже екс-заступник, Павло Карась у 12-му році очолив рейтинг декларантів із найбільшою зарплатнею. Вона в нього сягнула майже трьохсот тисяч гривень.


Олексій Літвінов, голова Дніпропетровського координаційно-експертного центру з питань регуляторної політики: "Ми порекомендуємо нашому меру балотуватися в Черкасах. Тут зарплати вдвічі більші".
Балували себе чиновники позаторік і елітними автівками. Колишній перший заступник голови Черкаської ОДА Анатолій Івашкевич "засвітився" з "Кіа Сорента" 2012 року. Сергій Тулуб – із "Порш Каєном".

 

 

novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы