чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

СБУ: У місті є певна категорія осіб, які намагаються дестабілізувати ситуацію

Події останніх днів показали, що у місті та області є певна категорія осіб, які намагаються будь-що дестабілізувати суспільно-політичну ситуацію у регіоні, інформує прес-група УСБУ України в Черкаській області.

Тому Управління звертається до місцевих мешканців та гостей Черкащини із проханням негайно повідомляти про підозрілих осіб, які поводяться агресивно чи мають при собі спецзасоби або зброю, закликають до антиконституційних дій чи силового захоплення будівель державних установ або організацій.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 26 Закону України «Про Службу безпеки України», Закону України «Про міліцію» та Статуту гарнізонної та вартової служб Збройних сил України, співробітники спецслужби мають право застосовувати вогнепальну зброю, зокрема, для відбиття нападу на адміністративні приміщення Служби безпеки України, звільнення їх у разі захоплення; для затримання осіб, які чинять збройний опір, погрожують застосуванням зброї чи інших предметів, що загрожують життю і здоров’ю громадян або співробітника.

Наразі співробітники УСБУ в Черкаській області, як і інші правоохоронці, несуть службу в посиленому режимі. У разі виникнення будь-яких загроз, вживатимуться відповідні заходи.

Управління СБ України в Черкаській області також просить громадян не піддаватися на провокації та нагадує, що державні органи, органи місцевого самоврядування, об'єднання громадян, організації, їх посадові особи зобов'язані сприяти органам, які здійснюють боротьбу з тероризмом, повідомляти дані, що стали їм відомі, щодо терористичної діяльності або будь-яких інших обставин, інформація про які може сприяти запобіганню, виявленню і припиненню терористичної діяльності, а також мінімізації її наслідків.

Якщо Вам стала відомою така інформація, просимо телефонувати на цілодобовий номер чергової служби УСБУ в Черкаській обл. (0472) 37 92 44.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы