чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкаські правоохоронці запроваджують систему оповіщення "Чужий"

Швидке виявлення та затримання підозрілих осіб та різного роду провокаторів – одне з головних завдань нової системи оповіщення «Чужий», яка вводиться в дію спільними з громадськістю зусиллями. Правоохоронці миттєво відреагують на кожен сигнал громадян про появу підозрілих осіб в тому чи іншому регіоні області.

Для забезпечення тісної співпраці з місцевою громадою в даному напрямку, дільничні інспектори міліції відвідують помешкання громадян. На сьогоднішній день правоохоронці Черкаської області завітали до понад 70 тисяч помешкань. Під час цих заходів дільничні знайомляться з людьми, які проживають на території їх обслуговування, а також проводять профілактично-роз'яснювальну роботу та отримують корисну інформацією щодо криміногенної обстановки в регіоні.

Враховуючи нинішню ситуацію в країні, ця робота є вкрай важливою та необхідною. Міліціонери пояснюють громадянам до кого можна звернутися у тій чи іншій ситуації, а також звертають їх увагу на інформування в разі появи в населеному пункті підозрілих осіб без реєстрації та транспортних засобів, водії яких викликають певну підозру.

Працівники міліції звертаються до жителів області з проханням віднестися з порозумінням до завдань які виконують дільничні інспектори міліції та всіляко їм сприяти, адже ми працюємо над спільною справою – не допустити різного роду провокацій на території нашої області.

Громадяни повинні знати, що в разі появи підозрілих осіб вони можуть у будь який час повідомити про це свого дільничного інспектора міліції чим допоможуть запобігти можливим провокаціям або скоєнню нового правопорушення.

Крім того в УМВС України в Черкаській області сформовано оперативний штаб, який працює в цілодобовому режимі. В разі необхідності громадяни мають змогу зателефонувати та надати інформацію черговому за телефоном 102 або представнику оперативного штабу за номером (0472) 393-377

СЗГ УМВС України в Черкаській області

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы