чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Алея миру з’явилася у парку «Перемога»

Повні добра, миру та любові. Саме такими активісти бачать Черкаси. У межах конкурсу «Закони життя» громадська організація «Центр Самоорганізації Теменос» разом із представниками навчально-виховних закладів, комітету самоорганізації населення «Дахнівка», за участі свідомої молоді взяли участь в акції «Світ наповнений любов’ю та гармонією».
Про це «Новій Добі» повідомили в КП «Дирекції парків».

– Цей конкурс проводимо вже 11 років поспіль. Ми разом робимо добрі справи, а потім наші активісти пишуть твір на вільну тему, керуючись ключовими поняттями: що допомагає їм по життю бути успішними, що вони цінують найбільше. Такі роздуми допомагають молоді замислитися над важливими життєвими цінностями: сім’я, любов. Цьогоріч у межах конкурсу ми вирішили створити Алею Миру, – розповідає заступник директора ГО «Центр Самоорганізації Теменос» Ольга Харенко. – Тут зібралася прогресивна молодь Черкас, яка чітко розуміє, що змінивши цінності свого внутрішнього «я», навколо змінюється світ. Ми беремо участь в акції і тим самим говоримо: хочемо жити у місті, повному добра, злагоди, радості, миру та любові.

Юнаки вправно носять відра з водою, дівчата занурюють саджанці в землю. Робота кипить.
– Нам подобається робити добру справу. І погода сьогодні гарна, – посміхається учениця 11-А класу школи №24 Тетяна.
– Так! Ми вже з десяток дерев встигли посадити, – наввипередки вигукують її однокласники Богдан і Владислав.
У землю до коріння саджанців вони поклали і папірці у формі сердець, на яких написали свої мрії. Це так званий ритуал, якому слідують усі учасники акції. Вони переконані: на що звертати увагу, чого дуже сильно бажати, те і з’явиться.

Тетяна, Богдан і Владислав мріють про злагоду у всіх сім’ях, удачу по життю, щастя та кохання. Про це вони написали у своїх папірцях і посадили разом із деревами.

Близько 90 саджанців беріз, горобини та дубів утворили Алею Миру. За переконанням Людмили Коваленко, викладача української мови та літератури у Черкаському вищому професійному училищі, така акція надзвичайно важлива, адже у ній також взяли участь діти з неповноцінних сімей, сироти.

– Це діти, які люблять життя яким воно є. І такі акції зближують їх, дають можливість стати ближче один до одного. Сьогодні вони мріють глобально: вони хочуть миру, любові та щастя. І я знаю, що їхні мрії обов’язково здійсняться.
Організатори впевнені: дерево – символ добра, миру та спокою. Разом із кожним саджанцем вони сіють зерно великодушності, благородства та краси. Лариса Шпильова, співорганізатор акції, переконана: добра справа має надзвичайну віддачу.

– Ми допомагаємо молоді закладати фундамент правильного світогляду. Я щаслива від того, що доклала зусиль до цього заходу. Серце радується, що я зараз тут, разом з молоддю. Не відчуваю втоми, лише щастя!

novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы