чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Затримані при штурмах обладміністрації дотепер не виправдані (ВІДЕО)

Затримані при штурмах обладміністрації і дотепер не виправдані. Хоч минуло вже понад два місяці. Водночас винні у псуванні комунального майна та побитті людей досі не покарані. Жодного міліцейського начальника не відсторонено від посади. У прокуратурі вручили підозру лише декільком рядовим правоохоронцям. Олекса Хуторний із подробицями.

За 2 ночі – 58 заарештованих. Такий «урожай» зібрали черкаські правоохоронці 23 і 27 січня, під час штурмів обласної адміністрації. Людей безжально били та кидали за ґрати.
Відтоді минуло більше 2 місяців. У прокуратурі та міліції обмежуються сухою статистикою: опитано до сотні свідків, призначені експертизи. Ніхто з керівників, які віддавали накази бити й хапати невинних, навіть не відсторонені від роботи.

Сергій Чернишов, начальник відділу прокуратури Черкаської області: «Ми можемо гарантувати вам, що буде відповідальність керівництва». 
– Оголошено 9 підозр працівникам міліції: 6 – працівникам патрульно-постової служби, 2 – працівникам ДАІ й одному працівнику Соснівського райвідділу.

Та підозрювані й далі ходять на роботу. Тоді як постраждалі досі не реабілітовані. Олександра затримала під час першого штурму обладміністрації. Чоловік більше 3-х тижнів просидів у СІЗО. 
Олександр Ільященко, постраждалий: «Веры в милицию, в наше правосудие нет. 2 месяца прошло. Толку никакого. Они все на работах, все на местах, все занимают должности, а мы оказались за решеткой. Одного бы в камеры посадить, мы быстро бы узнали всю правду».

Олександр кілька метрів не дійшов до свого авто. Уночі 24 січня його побили правоохоронці й заштовхали до автозака. 10 діб СІЗО, а потім – домашній арешт.

Олександр Шульга, постраждалий: «Те, що там розказують, що не можуть встановити винних, – маячня. Вони знають, хто бив. Це ж не могли людей просто перевдягнути з вулиці, дати їм амуніцію й сказати: «Вперед!». 
Правозахисниця Тетяна Кавальчук уважно слідкує за справами «штурмовиків». Вона констатує: усе проти них сфабриковано. Слідчі та прокурори, каже, «шили» справи без жодних доказів.

Тетяна Кавальчук, правозахисник: «Це може зрушити перевірка, яку наразі проводить уповноважений ВР із прав людини. Черкаська область – одна з перших, по якій почалася перевірка дій прокуратури, міліції, закладів охорони здоров'я, які надавали допомогу». 
Покарати винних після перевірки має Генеральна прокуратура. Про терміни наразі ніхто не каже.

 

 

vikka.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы