чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

До Черкас їде екіпаж морського тральщика «Черкаси»

Про це на оперативній нараді повідомив секретар Черкаської міської ради Віктор Білоусов. Зустріч громади Черкас з екіпажем тральщика відбудеться у четвер, 3 квітня, о 18.00 на Соборній площі міста.

Тральщик «Черкаси» – єдине судно Військово-Морських Сил України, яке до останнього штурму залишалось під українським прапором. Всі мешканці Черкас уважно стежили за героїчним протистоянням екіпажу тральщика російським окупантам у Криму.

Напередодні за дорученням сесії міської ради Віктор Білоусов звернувся до в.о. Міністра оборони України М. В. Коваля з проханням нагородити екіпаж тральщика позачерговими військовими званнями.

«Просимо відзначити екіпаж морського тральщика «Черкаси», названого на честь нашого міста, військовими нагородами та присвоїти позачергові військові звання за виявлені мужність, патріотизм у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України. Ми пишаємося хоробрістю, стійкістю та винахідливістю українських військовослужбовців, які в нелегких екстремальних умовах продемонстрували високу бойову готовність, патріотизм, вірність військовій присязі та українському народу», – йдеться у листі.

Також депутати міської ради вирішили нагородити командира тральщика, капітана 3 рангу Юрiя Федаша почесним знаком «За заслуги перед містом Черкаси II ступеню».

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы