чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Нічну варту в Черкасах несуть не лише правоохоронці

У Черкасах нарешті все більш-менш спокійно. З минулого четверга місто патрулюють загони самооборони. Відтоді, як силовики зі зброєю розігнали народний блокпост на дамбі. А після кадрових змін у владній верхівці до активістів вирішили доєднатися і черкаські правоохоронці. Про співпрацю «мундирів» і цивільних – Марія Гаврилян.

– Струнко! Наказую заступити на оборону громадського порядку в місті Черкаси. Наказую ввічливо поводитися з громадянами і обережно зі зброєю!

Так гасло «Міліція з народом» у Черкасах стає дійсністю. Правоохоронці тепер патрулюють місто спільно з активістами «Правого сектора», Народною самообороною та афганцями.  Володимир Іващенко, начальник управління громадської безпеки УМВС у Черкаській області: «Залучається батальйон патрульної служби. Відбувається інструктаж».

 Василь Роговий, місцевий житель, доброволець: «Зараз склалась така ситуація, що є недовіра, це відчувається до представників у формі. Тому ми зараз знаходимось із ними, проводимо профілактичну роботу, виходимо без зброї».  Добровольці ходять у нічні патрулі відтоді, як силовики зі зброєю розігнали блокпост на дамбі. Тоді постраждали з десяток активістів.

Віталій, речник «Правого сектора»: «Вирішено створити загони на основі районних осередків, які будуть патрулювати ці місця. У випадку виявлення якого вандалізму, наприклад, щодо місцевого майна, щоб їх затримували і передавали працівникам міліції».Усіх охочих охороняти спокій міста записують у Штабі народної самооборони, що нині в мерії.

Упродовж ночі вони мають берегти від хуліганів закріплені мікрорайони. Патрулям дозволено виходити у цивільному одязі, з пов’язкою, але без касок і палиць. Про скоєння злочину вони повідомляють до чергової частини і до приїзду міліції можуть затримати правопорушника.

– У нас сьогодні буде шість спільних нарядів. Службу несемо до півночі.  Правоохоронці кажуть: останні події в місті налякали навіть порушників.

За останній місяць вуличних злочинів у Черкасах поменшало втричі.

http://novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы