чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Звернення голови ОДА до черкащан

На сайті ОДА  25.02.2014 р. розміщено звернення голови ОДА до черкащан про складання повноважень голови Черкаської обласної державної адміністрації. Текст звернення:

"Шановні черкащани!

Задля уникнення подальшого протистояння на Черкащині, розуміючи невідворотність і необхідність змін у системі виконавчої влади і місцевого самоврядування, я прийняв зважене рішення про складання повноважень голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Залишаючи посаду, стверджую: я був, є і буду членом Партії регіонів. Партії, до якої входять десятки тисяч порядних, працьовитих людей, які жодним словом чи ділом не заплямували свою честь.

На Черкащині, землі своїх дідів і прадідів, залишаю для земляків конкретні справи: збудовані обласну дитячу лікарню, медичний діагностично-консультативний центр, 2 нові школи, 3 річкові вокзали, 4 спортивні стадіони, 60 дитячих спортивних майданчиків, відновлені 24 дитячі садочки, газифіковані домівки для майже 50 тисяч черкащан. Майже завершено будівництво перинатального центру.

Особливу гордість у мене, як патріота України, викликає зроблене нами до 200-літнього ювілею Т.Г. Шевченка: музей Тараса Шевченка у Каневі, козацька церква, «хата Чумака» у Моринцях, будівництво центру культури та дозвілля у Вільшані, Шевченківського культурного центру в Каневі, літературно-меморіального музею Тараса Шевченка у селі Шевченкове, благоустрій території Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» та багато іншого.

Інтереси Черкащини і черкащан були визначальними у моїй діяльності та роботі моєї команди. Я дякую людям, які весь час були зі мною, які підтримували мої погляди, переконання і громадянську позицію.

Але сьогодні прийшов час показати, що я не тримаюся всіма способами і ціною зради за посаду. Я ніколи не був і не буду запроданцем. У мене одна віра, один Бог, і я ніколи свідомо не зраджу християнських цінностей. Я – українець, і мені не байдужа доля України. Як і всі ви, я хочу бачити її мирною, демократичною і процвітаючою! Слава Україні!"

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы