чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Театр Шевченківські роковини зустрічатиме з дірявим дахом і облущеними стінами

У Черкасах Шевченківські роковини театр його імені зустрічатиме з дірявим дахом і облущеними стінами. Його ремонт чиновники відклали до кращих часів. Хоч заходилися реконструювати театр ще торік восени.

Олена Берестенко з усіма подробицями. Катерина лише другий рік працює в черкаському театрі, та вже встигла відчути усі «принади» старої сцени. Та зведена ще півстоліття тому. Катерина Шакалова, акторка драмтеатру: «Работать плохо тем, что там большие дырки.На каблуках сцены вообще провальные. И холодно».

Довгоочікуваний ремонт у театрі оголосили ще торік на початку осені. Його навіть обгородили парканом. Та за весь час ремонтники виконали лише підготовчі роботи. Про початок масштабної реконструкції єдиного в області театру поки що нагадують лише обдерті стіни на двох поверхах. Володимир Осипов, директор Черкаського академічного музично-драматичного театру: «Стены должны быть сделаны в технологии венецианской штукатурки». Так про оновлений храм мистецтва мріє його очільник Володимир Осипов.

Замінений дах, вікна, новий фасад і вестибюлі – напланували аж на 19 мільйонів гривень. Та гроші зависли на рахунках держказначейства, пояснюють в обладміністрації. Микола Суховий, начальник управління культури ОДА: «В лютому чи березні ми очікуємо кошти з держбюджету. І продовжимо роботи, що вже розпочаті». Поки чекають грошей, театр працює не на повну потужність. Вистави тут йдуть, але зал може прийняти на третину менше глядачів, ніж зазвичай.

Володимир Осипов, директор Черкаського академічного музично-драматичного театру: «Используем вестибюль первого этажа, глядацьку залу, за исключением балкона 3-го этажа»

http://novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы