чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Затверджено графіки особистого прийому громадян посадовцями міської ради

Затверджено графіки особистого прийому громадян секретаря міської ради, першого заступника та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючого справами виконавчого комітету у новій редакції.

Зокрема, секретар міської ради Віктор Білоусов проводить особистий прийом громадян двічі на місяць: кожної другої та четвертої п’ятниці з 16-00 до 19-00.

Перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктор Беззубенко – кожної першої та третьої середи з 15-00 до 17-00;

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Ромашов – кожного першого та третього вівторка з 15-00 до 17-00.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Павло Карась – кожної другої та четвертої середи з 15-00 до 17-00.

Керуючий справами виконавчого комітету Валерій Герасименко – кожного другого та четвертого четверга – з 15-00 до 17-00.


Усі громадяни, які хочуть потрапити на прийом до виконуючого обов’язки міського голови – секретаря міської ради, його заступників чи директорів департаментів, можуть це зробити, особисто звернувшись до відділу звернень або за телефоном.

 Громадянин може записатись на прийом як у телефонному режимі, так і написати письмове звернення, яке направляється у відповідний департамент Черкаської міської ради для надання компетентної відповіді у визначений законом термін. Тож кожний заявник має право обирати, що йому зручніше – особистий прийом чи письмове звернення. 

Корисно знати:

Записатись на особистий прийом до виконуючого обов’язки міського голови – секретаря міської ради, його заступників чи директорів департаментів можна за телефоном 36-01-84, або, завітавши особисто до відділу звернень Черкаської міської ради за адресою: вул. Байди Вишневецького, 36, каб. 106.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы