чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкаській обласній бібліотеці для дітей запрацював сучасний Інтернет-центр

Урочиста церемонія відкриття пункту публічного доступу до Інтернету та початку надання нових послуг відбулася у вівторок, 24 грудня 2013 р.

Відтепер ще одна бібліотека в обласному центрі надаватиме можливість дітям і дорослим безкоштовно пройти курси комп’ютерної грамотності, надсилати й отримувати електронну пошту, слухати музику, дивитися фільми, обмінюватися фотографіями, спілкуватися в програмі «Скайп», скористатися веб-ресурсами для пошуку роботи чи потрібних послуг, покупки товарів, організації поїздок, доступу до інформації органів влади й соціальних служб тощо.

– Цього року наша бібліотека стала переможцем четвертого раунду конкурсу проектів «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету за програмою «Бібліоміст», – розповідає директор обласної бібліотеки для дітей Лідія Ушакова. – У рамках проекту в бібліотеці встановлено десять комп’ютерів з веб-камерами й навушниками та один комплект периферійного обладнання. Це будуть «робочі» місця для користувачів з безкоштовним Інтернет-доступом, а також зона Wi-Fi. Таким чином ми приєдналися до понад тисячі українських бібліотек, які вже надають послуги на основі інформаційних технологій.

Після перерізання стрічки бібліотекарі та менеджери програми «Бібліоміст» на практиці продемонстрували юним користувачам, як телефонувати рідним та близьким за допомогою «Скайпу» в інші міста й за кордон, шукати потрібну інформацію в мережі, надсилати електронну пошту, спілкуватися з друзями в соціальних мережах.

Обласна бібліотека для дітей – це місце цікавого та змістовного дозвілля для 25 тисяч користувачів, якими є діти різного віку, а також педагоги, вихователі, керівники дитячих творчих об’єднань, батьки. Щодня тут проводяться різноманітні заходи: зустрічі з письменниками, квести, літературні турніри, інтелектуальні ігри, майстер-класи, відео-презентації тощо. Відтепер завдяки Інтернет-центру робити все це стане ще простіше й зручніше.

Володимир Безуглий

novadoba.com.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы