чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Булатецький залишається кандидатом у нардепи

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Лариса Борисюк відмовила в ухваленні позову депутату Черкаської міськради від Партії регіонів Олексію Арсенюку про зняття з реєстрації кандидата в народні депутати Миколи Булатецького у ВО № 194 з виборчих перегонів. Про це повідомила довірена особа Миколи Івановича Максим Поляков.

– 10 хвилин тому суддя повернулася із дорадчої кімнати і відмовила у позові Олексію Арсенюку. Відтак ми перемогли, регіонали повалені, – повідомив про результати судового засідання Максим Анатолійович.

Нагадаємо, що, як зауважували представники черкаського КВУ, позов стосувався неподання Булатецьким окремих автобіографічних даних. Однак експерти зазначали, що стаття 61 Закону України «Про вибори народних депутатів України» містить вичерпний перелік підстав скасування реєстрації кандидата. Жодної підстави, викладеної в Законі, у випадку з Булатецьким, на їхню думку, не існує. Навіть суттєві неточності в автобіографічних даних не можуть бути навіть підставою для відмови в реєстрації.

procherk.info

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы