чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Депутати обласної ради провели позачергову сесію

2 грудня 2013 року відбулася позачергова сесія обласної ради, яка скликана головою обласної ради відповідно статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Відкрив та вів сесію голова обласної ради Валерій Черняк.

В роботі сесії взяли участь голова облдержадміністрації, депутат обласної ради Сергій Тулуб, його заступники, керівники департаментів, управлінь, відділів облдержадміністрації, інших обласних організацій і установ, голови районних рад, райдержадміністрацій, міські голови та сільські голови – члени Координаційної ради сільських та селищних голів області, представники засобів масової інформації.

На порядок денний пленарного засідання було внесено питання «Про суспільно-політичну ситуацію в країні».

З інформацією з цього питання виступив голова обласної ради Валерій Черняк. Зокрема, він сказав:

– Частина людей, особливо молодь, не сприйняли рішення Президента України щодо відкладення підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Це породило мітинги та протести, що прокотилися багатьма областями України.

Люди, необізнані до кінця мотивами такого рішення, сприйняли кроки Уряду і Президента України як поворот у бік Росії і відмову від подальшої співпраці з ЄС і зміни курсу на євроінтеграцію. Але це не так. Віктор Янукович чітко заявив, що альтернативи євроінтеграції в нас немає.

«Україна давно зробила свій геополітичний вибір. І ніхто немає наміру звертати з євроінтеграційного шляху». – зазначив голова обласної ради і нагадав слова Президента України:

– Ми – європейський народ, і шлях наш визначений історично. Однак, на моє глибоке переконання, інтегруватися до співдружності європейських націй наша держава повинна як рівноправний партнер, якого поважають і з яким рахуються.

В обговоренні питання порядку денного взяли участь депутати обласної ради Анатолій Бондаренко, Анатолій Ліпкан, Віктор Роєнко, Володимир Багрійчук, Любов Майборода, Василь Корнієнко, Наталія Горбенко, Наталія Старікова, Валентина Коваленко, Сергій Осадчий, Анатолій Кузьмінський та інші.

На сесії виступив голова облдержадміністрації Сергій Тулуб, який , зокрема, сказав, що Віктор Федорович Янукович послідовно відстоює європейський вибір. І на цьому шляху найголовнішим є інтереси людей – їхні робочі місця, рівень заробітної плати,пенсій та соціальної допомоги, розмір комунальних платежів тощо.

«Земляки Богдана і Тараса підтримують політику Президента України щодо реалізації життєво необхідних реформ. Це і є реальний шлях у Європу». – підкреслив очільник області.

Депутати Черкаської облради під час позачергової сесії більшістю голосів ухвалили резолюцію про звернення Черкаської обласної ради до Президента України та жителів Черкаської області з приводу суспільно-політичної ситуації в країні. За це рішення проголосувало 60 депутатів обласної ради.

Обранці закликали черкащан бути поміркованими та не піддаватися спекуляціям в інтересах окремих політичних сил. Водночас, у зверненні до Віктора Януковича депутати наголосили на сприянні єднання громадянського суспільства, економічному зростанню України та підвищенню доброту громадян.


Відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації  Черкаської облради

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы