чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Реконструкція черкаського драмтеатру

У межах реконструкції черкаського театру, що починається днями, передбачено переобладнання фасаду будівлі театру із заміною вітражів та вікон, перекладення сходинок, ремонт вестибюлів 1-3 поверхів, ремонт сцени.

Так, ремонт сцени, зокрема, передбачає заміну всього її планшету, модернізацію механізмів, заміну світлового та звукового обладнання, інформує Черкаський прес-клуб реформ. Ремонт зали для глядачів реконструкція театру не передбачає, крім зміни дизайну освітлення. У планах реконструкції також є впорядкування «задника» театру – вирішення питання із виритим тут 5 років тому котлованом. Наразі підрядники переглядають можливі у зимовий період плани робіт.

Департамент будівництва та архітектури представив три можливих варіанти ефективного використання коштів. Це – близько 7 млн. грн., які необхідно освоїти до кінця року. Загалом же тендер проведено на суму 19 млн. грн. з урахуванням всіх видів робіт, зокрема і ремонту сценічного майданчика.

Через реконструкцію театр близько трьох місяців змушений буде обходитися без сценічного майданчика, проте зупинятися не планує. До кінця року театр реалізує свої репертуарні плани до кінця, включно із новорічними ранками для малечі. Поки що театру не вдалося домовитися про можливість використання їхніх сцен із іншими театрально-концертними майданчиками міста – Черкаської обласною філармонією та ПК «Дружба народів».

Проте він готовий і буде використовувати всі свої сили та можливості, аби не залишати Черкаси без театральних вистав. Залишається відкритим питання використання приміщень колишньої тютюнової фабрики для створення там сценічного майданчика для реалізації експериментальних постановок театру.

Наразі переговори із міською владою стосовно адаптації цього приміщення під ще один театральний майданчик міста тривають.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы