чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

«ПриватБанк» запустив послугу обміну валют у терміналах самообслуговування

«ПриватБанк» запустив нову послугу – обмін валют у терміналах самообслуговування. Як повідомили в банку, якщо раніше поміняти валюту можна було тільки в касах банківських відділень, тепер це можна зробити самостійно в будь-якому терміналі самообслуговування.

Нова послуга впроваджена банком задля популяризації серед населення безготівкових платежів – термінали банку приймають купюри доларів і євро будь-яких номіналів, а гривні миттєво зараховуються на пластикову картку або банківський рахунок.

«Обмін валюти в терміналі займе не більше хвилини, при цьому більшість терміналів працюють цілодобово та доступні в будь-якій точці України, – говорить керівник департаменту розвитку банкоматної та термінальної мережі «ПриватБанку».

. – Зрозуміло, для обміну валюти в терміналі самообслуговування необхідно пройти авторизацію клієнта банку, в нас це можна зробити без пред'явлення паспорта з допомогою будь-якої пластикової картки «ПриватБанку».

Нова послуга вже доступна у 184 терміналах самообслуговування банку Черкаської області, а до кінця року валюту прийматимуть більше 240 терміналів.

Обмін валют у терміналах самообслуговування проводиться без додаткових комісій за курсом обміну, чинному у відділенні банку. При здійсненні обмінних операцій клієнтами банку не потрібно додаткового підтвердження особи – пластикова картка «Приватбанку» дозволяє це зробити автоматично.


Для обміну іноземної валюти в терміналі самообслуговування «ПриватБанку» потрібно вибрати послугу «Обмін валют» у меню терміналу «Банківські послуги», вказати суму валюти та картку або рахунок, на який будуть перераховані гривні.

Авторизація клієнта банку і підтвердження його особи (згідно з вимогами законодавства) проводиться за допомогою пластикової картки банку.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы