чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Вибори на 194 та 197 округах на Черкащині будуть 15 грудня

Верховна Рада призначила проведення повторних виборів депутатів Ради в мажоритарних округах №94, 132, 194, 197 і 223 на 15 грудня. За прийняття відповідного законопроекту №2971-5 проголосував 371 депутат при мінімально необхідних 226.

Про це повідомляють Українські новини.

У проекті закону зазначено, що він разового застосування і втратить чинність наступного дня після вступу в повноваження вибраних на цих виборах депутатів.

Автор законопроекту, депутат Ради, голова парламентського комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давид Жванія (фракція Партії регіонів) зазначив, що керівниками фракцій парламенту прийняте погоджене рішення про призначення виборів на 15 грудня і голосування за цей закон пройшло без обговорення.

Нагадаємо, фракція “ВО “Батьківщина” у Раді наполягає на тому, щоб повторні вибори депутатів Ради в 5 проблемних округах були призначені на 15 грудня.

Фракція ПР у парламенті виступала за проведення перевиборів депутатів Ради в 5 проблемних округах (№94, 132, 194, 197, 223) і в округах (№11 і 71), у яких були вибрані депутатами позбавлені мандатів Павло Балога і Домбровський, у грудні.

Фракція партії “Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка” у Раді виступала за проведення повторних виборів депутатів Ради в окремих мажоритарних округах у листопаді до проведення саміту “Східного партнерства” у Вільнюсі (Литва).

Нагадаємо, 5 листопада 2012 року Центральна виборча комісія визнала неможливим встановлення достовірних результатів голосування в мажоритарних округах №94, 132, 194, 197, 223.

6 листопада Рада рекомендувала ЦВК призначити повторні вибори депутатів Ради в цих округах.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы