чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

90% наружной рекламы в стране хотят объявить вне закона

В Україні хочуть заборонити 90% зовнішньої реклами. Вчора Кабінет міністрів погодив відповідний законопроект, розроблений МВС, пише "Коммерсант-Украина".

Зокрема, автори документа пропонують прибрати зовнішню рекламу над проїжджою частиною автодоріг загального користування, а також на відстані менше 10 м від краю проїзної частини, на опорах дорожніх знаків і ліхтарів, в зонах транспортних розв'язок, мостів і "місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод".

У пояснювальній записці до законопроекту говориться, що головною причиною розробки документа є турбота про безпеку дорожнього руху.

Проте, в прес-службі ДАІ не змогли оголосити цифри по ДТП, що сталися через зовнішню рекламу, а в офіційній статистиці відомства за січень-травень зазначено, що основними причинами аварій з потерпілими були перевищення швидкості (26,1%) та порушення правил маневрування (19,9%). При цьому зовнішня реклама як причина ДТП в статистиці ДАІ окремо не виділяється.

"Можливо, ці дані не знаходять відображення у статистиці, але велика кількість зовнішньої реклами дійсно відволікає водіїв від дорожніх знаків і ситуації на дорозі",- говорить головний редактор газети "Дорожній контроль" Олексій Кириєнко.

Учасники ринку реклами вважають, що ідея ДАІ фактично вб'є галузь. Як повідомив голова координаційної ради Асоціації зовнішньої реклами України Артем Біденко, в Україні над дорогами розміщено близько 40 тис. рекламних конструкцій - це близько 90% ринку зовнішньої реклами.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы