чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Прокуратурою міста Черкаси здійснюється розслідування за фактами незаконного знищення, руйнування або пошкодження об'єктів культурної спадщини у місті Черкаси

Прокуратурою міста Черкаси здійснюється процесуальне керівництво розслідування кримінальних проваджень за фактами незаконного знищення, руйнування або пошкодження об'єктів культурної спадщини у місті Черкаси.

За інформацією прес-служби прокуратури міста Черкаси, звернення та матеріали щодо вчинення цих правопорушень надійшли до Придніпровського і Соснівського райвідділів міліції. У них повідомляється про руйнування ландшафту природного мису корінного берега Дніпра, що знаходиться у межах заповідної території „Черкаські берегові схили”.

Зокрема, власники та користувачі земельних ділянок в межах зазначеної території на вулицях Гагаріна, Кавказькій, Фрунзе, провулку Дачному, узвозу Дзержинського та Богдана Хмельницького обласного центру не дотримуються вимог пам’яткоохоронного законодавства, здійснюючи самозахвати земель, самовільне будівництво та використання територій не за цільовим призначенням. Триває досудове розслідування за ст. 298 ч.1 КК України. За подібні правопорушення передбачено обмеження волі на строк до двох років або позбавлення волі на той самий строк.

Зважаючи на актуальність питання забудови берегововї лінії Дніпра, прокуратура постійно тримає його на контролі. Так, з 2009 року органи прокуратури домагаються винесення споруд розважального закладу «Бочка» із орендованої земельної ділянки. У зв’язку з тим, що земельна ділянка використовується з порушеннями, 29 березня 2013 року подано апеляційну скаргу на рішення господарського суду Черкаської області по справі за позовом прокурора міста в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції в Черкаській області та Черкаської міської ради.

Крім того, прокуратурою міста проводиться перевірка щодо законності видачі Черкаською міською радою дозволу на забудову міського пляжу в районі першого та другого причалів. Чимало нарікань у жителів міста викликало те, що на вказаній території виявлені ознаки будівництва (незавершена залізобетонна споруда), а в деяких випадках навіть збудовано ряд будівель.

Прокуратурою встановлено, що цю земельну ділянку Черкаська міська рада надала в оренду ПП «Міськбуд-плюс» ще в 2006 році. Крім того, в 2009 році Черкаська міська рада надала дозвіл ПП «Міськбуд-плюс» на будівництво об’єктів зони короткочасного відпочинку. Найближчим часом буде з’ясовано, чи є конкретні порушення норм закону, та будуть встановлені винні в цьому особи.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы