чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах запровадять електронні картки в громадському транспорті

Паперові квитки в маршрутках і тролейбусах Черкас замінить електронна картка. Запровадити таку систему оплати за проїзд у громадському транспорті збираються наприкінці цього року. 

За словами начальника управління вуличної інфраструктури й транспорту, планується взагалі відмовитися від готівкової оплати в транспорті.
 – Таку практику вже давно використовує столиця, де картки можна придбати в спеціальних пунктах. Запроваджують її й у Вінниці. У Європі це вже давно не новинка,  завдяки нововведенню ми плануємо збільшити кількість виторгу на близько 20-ти відсотків.
Планується, що під час першого етапу реорганізації кондуктори виконуватимуть роль консультантів і пояснюватимуть пасажирам, як користуватись електронними компостерами.
 – Крім того, електронні картки дозволять обрахувати кількість пільговиків, яким картки видадуть заздалегідь. – Адже на проїзд пільговиків щороку витрачають близько 58 мільйонів гривень, а держава компенсує всього 16 мільйонів. Електронний квиток дозволить розподілити кошти на транспортні послуги.

Заздалегідь у спеціальних точках продажу картку можна буде придбати на разовий проїзд, на проїзд у громадському транспорті на тиждень чи місяць. Можливо, будуть й інші види проїзних документів.

 Прес-служба Черкаського міськвиконкому

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы