чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Прокуратура міста вимагає провести перерахунок коштів за житлово-комунальні послуги

Прокуратурою міста Черкаси на адресу Черкаських СУБів та міського голови 21.02.2013 внесено подання з вимогою провести перерахунок коштів за спожиті житлово-комунальні послуги мешканцям міста Черкаси.

Остаточну крапку у позові прокурора міста Черкаси щодо законності рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради «Про встановлення вартості житлово-комунальної послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій» поставив Вищий адміністративний суд України 24 січня цього року.
 Так, суд відмовив у задоволенні касаційної скарги виконавчого комітету Черкаської міської ради, і залишити в силі постанову Черкаського окружного адміністративного суду та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду про визнання незаконним та скасовано вказаного рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради.

Питання вартості оплати коштів за житлово-комунальні послуги залишається актуальним для мешканців міста Черкаси, особливо соціально незахищених категорій. Про це свідчить надходження протягом 2012-2013 років до прокуратури міста Черкаси звернень громадян, за результатами розгляду яких подано до суду 24 позовні заяви до комунальних підприємств міста Черкаси про проведення перерахунку коштів за житлово-комунальні послуги. З них на даний час задоволено 17 позовів.

Таким чином, з урахуванням постановлення ухвали Вищого адміністративного суду України, прокуратурою на адресу комунальних підприємств «Соснівська служба утримання будинків», «Придніпровська служба утримання будинків», «Служба утримання будинків «Митниця» Черкаської міської ради та міського голови міста Черкаси внесено подання з вимогою провести перерахунок коштів за спожиті житлово-комунальні послуги мешканцям міста Черкаси.
 КП «Соснівська СУБ» подання прокуратури міста Черкаси розглянуто, проте відхилила вимоги про проведення перерахунку коштів за спожиті житлово-комунальні послуги мешканцям міста Черкаси.
З огляду на вказане прокуратурою міста Черкаси готується позов до Черкаського окружного адміністративного суду про зобов’язання КП «Соснівська СУБ» вчинити перерахунок вартості житлово-комунальних послуг.
 Інші подання перебувають на розгляді.

У разі необґрунтованої відмови у їх задоволенні, або ненаданні відповідей у встановлений законом термін, прокуратурою буде вирішено питання про звернення до суду з позовом про зобов’язання виконати вимоги подання прокуратури.

 Прес-служба прокуратури Черкаської області.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы