чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах діє телефон довіри

330-900 – такий номер телефону порятунку у складних життєвих ситуаціях та кризових моментах. Адже нерідко цей телефон довіри, який діє при Черкаському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, стає останньою рятівною соломинкою, яка з’єднує людину з життям. Загалом у Черкасах телефон довіри 330-900 успішно працює вже близько десяти років, надаючи психологічну, юридичну, консультативну та інформаційну підтримку.  

Спеціаліст Черкаського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, який працює у службі «Телефон довіри» Віталій Сухенко розповів, що «лідером» по зверненням є психологічні проблеми: внутрішньо сімейні, особистісні, вікові кризи. І якщо люди середнього та старшого віку частіше всього скаржаться на насилля в родинах, алкоголізм когось з членів сім’ї, проблеми у відносинах з батьками, чоловіком чи дружиною, дітьми. То ось підлітків та молодь турбують негаразди з коханими, пошук сенсу життя, конфлікти з однолітками та рідними.

– Також телефонують з питань ВІЛ/СНІДу, наркоманії, небажаної вагітності. Наприклад, запитують про те, як уникнути цього, а також, що робити, якщо подібне вже сталось, – зауважує Віталій Сухенко.

А ось людей похилого віку частіше всього цікавлять як юридичні питання, приміром, призначення соціальної до допомоги, так і внутрішньо сімейні, як-то конфлікти з вже дорослими дітьми.

За його словами, у кризовій ситуації людина малює, умовно кажучи, з мухи – слона і нерідко не бачить виходу з ситуації. Тоді як, поспілкувавшись з професійним фахівцем телефону довіри, вдається розібратись навіть у найстрашнішій, на перший погляд, проблемі.

Отож, не зволікайте.

Телефон довіри – 330-900 працює у будні з 8-00 до 20-00.

rada.cherkassy.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы