чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Мерія змусить підрядника переробити ділянки доріг, де було виконано неякісне асфальтування

Черкас  загалом задоволений результатом проведення ремонтних робіт на семи черкаських дорогах. Нагадаємо, торік було капітально відремонтовано сім основних транспортних магістралей.

На його переконання, зима нині дає можливість перевірити якість ремонтних робіт і стан асфальтного покриття. — За містом, приміром, доріг зовсім нема, — зазначив голова. Міська влада Черкас моніторить якість асфальтного покриття тих доріг, які торік були відремонтовані.

Нині є претензії до двох ділянок. Нагадаємо, що роботи по цих вулицях підрядник виконував на свій страх і ризик. — Ми домовилися з підрядником, що не прийматимемо роботи і не підписуватимемо акти виконаних робіт, допоки не пройде зима і ми не побачимо стан асфальтного покриття. Якщо будуть претензії (а вони вже є), тоді компанія перероблятиме ці ділянки за власний рахунок, — пояснив міський голова.

Нині міська влада має претензії до підрядника по двох ділянках: вул. Котовського (між Ільїна та Одеською) та вул. Смілянська (неподалік транспортної розв’язки із вул. 30 років Перемоги). За договором між міською владою і виконавцем робіт підрядник несе відповідальність за якість. Недоліки він переробляти власним коштом. Окрім того, у міської влади є претензії і до ділянки по вул. Смілянській, де демонтували залізничні колії. Нині там відбувається просадка ґрунту. Тож навесні там знову проведуть фрезерування, знімуть асфальт, ущільнять основу дороги, а потім заасфальтують заново.

 сайт МВК

 

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы