чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Прокуратура: черкаська інспекція з питань захисту прав споживачів завчасно не повідомляла підприємців про перевірки

Прокуратура області перевірила додержання Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» в діяльності інспекції з питань захисту прав споживачів у Черкаській області.

Як інформують у прес-службі прокуратури області, встановлено, що службовими особами інспекції не забезпечували виконання вимог зазначеного закону, а саме, не в повному обсязі проводили всі планові перевірки суб’єктів господарювання, завчасно не повідомляли підприємців про здійснення перевірок, письмові повідомлення про проведення планового заходу вручалися під розписку, а також не складали акти про виявленні порушення вимог законодавства.

Крім того, працівники інспекції не контролювали виконання суб’єктами господарювання актів про усунення порушень законодавства та не піднімали питання про притягнення винуватих посадових осіб до адміністративної відповідальності.

За результатом перевірки на усунення порушень законодавства прокуратурою області внесено подання на адресу начальника інспекції з питань захисту прав споживачів у Черкаській області, яке розглянуто та задоволено, а 2 посадові особи притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы