чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкаським підліткам можуть заборонити перебувати в громадських місцях після 22 години

Від 2 жовтня 2012 року депутати Черкаської міської ради внесли зміни до рішення міської ради «Про затвердження плану розробки регуляторних актів про обмеження перебування дітей у місцях дозвілля, закладах громадського харчування на вулицях та інших громадських місцях у вечірній та нічний час».

Згідно зі змінами, неповнолітнім заборонять пересуватися міськими вулицями та відвідувати громадські заклади після 22 години взимку та після 23 години влітку без супроводу батьків або законних представників (юридично визначених, а не брата чи друга, що досягли повноліття). Відстежувати дотримання «комендантської години» буде служба у справах дітей спільно з міліцією та представниками навчальних закладів.

Таку пропозицію на депутатський розгляд винесла комісія з питань соціального захисту профілактики бездоглядності та профілактики правопорушень серед дітей і учнівської молоді Черкаської міської ради на чолі з її головою Віктором Горкуном. Нововведення місяць проходитиме громадське обговорення, а вже наприкінці жовтня чи на початку листопада буде винесене на розгляд сесії міської ради.

Начальник служби у справах дітей Черкаської міської ради Оксана Шишлюк не сумнівається, що більшість депутатів підтримають рішення і проголосують за впровадження такого обмеження у Черкасах. – Ми маємо на меті підвищити відповідальність батьків за своїх дітей. Адже дитина без догляду у нічний час має більше шансів стати жертвою злочинця або ж сама скоїть злочин, – вважає Оксана Шишлюк.

На думку посадовиці, після такого вето зменшаться випадки вживання алкогольних, тютюнових виробів та наркотиків неповнолітніми. Адже ті зазвичай роблять саме це нічної пори у розважальних закладах. – Задоволені залишаться три сторони. Перш за все, батьки – бо знатимуть, чим займаються їхні діти поночі; громада – бо в місті стане відносно спокійніше; власники громадських закладів – бо теж зацікавлені у порядку у своїх закладах, – переконує Оксана Шишлюк.

Юлія МОТУЗ

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы