чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Прокуратура Черкас допоможе всім охочим з оформленням позовних вимог до міськради за переплачену комуналку

Як повідомляє прокурор прокуратури міста Черкаси Т. Ситник, прокуратура міста Черкаси здійснює представництво інтересів громадян шляхом пред’явлення позовних заяв про здійснення перерахунку зайво нарахованих та сплачених громадянами на підставі незаконного рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради, коштів за спожиті комунальні послуги.

Передумовою такої представницької діяльності прокуратури міста Черкаси стало те, що 15.06.2009 року Черкаським окружним адміністративним судом позов прокурора м. Черкаси до виконавчого комітету Черкаської міської ради про визнання незаконним та скасування рішення № 1747 від 25.11.2008 року «Про встановлення вартості житлово-комунальної послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій» задоволено повністю, вказане вище рішення № 1747 визнано незаконним та скасовано.

 Проте, рішення Черкаського окружного адміністративного суду не містить вимог майнового характеру або вимог, які зобов’язують виконавчий комітет Черкаської міської ради вчинити певні дії чи утриматись від їх вчинення, а лише визнає рішення міської ради незаконним.

Тому єдиним механізмом відновлення порушених прав громадян, які зайво сплатили кошти за житлово-комунальні послуги на підставі незаконного рішення виконавчого комітету, є звернення до суду з відповідною позовною заявою.

Станом на сьогоднішній день прокуратура міста Черкаси направила до суду 6 позовних заяв в інтересах громадян про здійснення перерахунку коштів за житлово-комунальні послуги, з яких 5 задоволено, одна позовна заява на сьогоднішній день ще перебуває у провадженні суду.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы