чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкаський обласний художній музей приєднався до Міжнародної акції «Ніч музеїв»

19 травня 2012 р., вперше, Черкаський обласний художній музей приєднався до Міжнародної акції «Ніч музеїв». Черкащани та гості міста взяли участь у європейському проекті. В акції прийняло участь понад 1000 людей.

З 18-ої години відвідувачі знайомились з виставками: «Жінки України - митці» - всеукраїнська виставка; «3+2» - проект сучасних художників; «Відродження Скандинавії» - виставка виробів зі скла; «Картонна коробка» - фотовиставка робіт черкаських журналістів.

Кожен бажаючий зміг спробувати себе, як учасник перфоменса «Народження сучасної людини» - створення колажу з артефактів масової культури; виразив себе у різноманітних майстер-класах; приєднався до музично - поетичних читань від сучасних черкаських поетів та бардів; багато відвідувачів отримали насолоду від мехенді та були в захопленні від мистецтва боді-арт. Феєричним акордом з 22-ої години, була шоу-програма (звук, світло, лазери). Сучасна музика, лайтшоу збагатили гаму відчуттів ночі музею. Акустичну та лазерну програму виконав продюсерський центр «ПРОМОПРОЄКТ».

Живі скульптури в золоті та лайтшоу запропонувала творча група «ДЖАЙРА". Дискотека від діджея DANCE підкреслила тему акції та створила своєрідну паралель живописним образам.

Фото з акції «Ніч музеїв»  у м. Черкаси тут >>>

Яскрава подія «Ніч у музеї» - відбулась! Далі буде!

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы