чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах розпочато прийом заяв для безкоштовного одержання телетюнеру

Управліннями праці та соціального захисту населення Соснівського та Придніпровського районів департаменту соціальної політики Черкаської міської ради розпочато прийом заяв на безоплатне забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення (телетюнерами).

За словами заступника директора департаменту – начальника управління праці та соціального захисту населення Соснівського району Валентини Литвинович, на 24 квітня цього року на обліку в департаменті соціальної політики Черкаської міської ради перебуває майже 12 тисяч осіб, які мають право одержати телетюнери безкоштовно. Із них 2 тисячі вже подали відповідні заяви.
Для довідки:
Постановою Кабінету Міністрів України визначено категорії громадян, які безкоштовно можуть отримати зазначені засоби (телетюнери), а саме:
• усі інваліди першої та другої групи (у тому числі інваліди війни цих груп);
• інваліди війни третьої групи;
• особи, які виховують дитину-інваліда за умови, що дитина проживає разом з ними і не перебуває на повному державному утриманні;
• особи із малозабезпечених сімей, які отримують державну допомогу згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;
• особи, на яких поширюється право на отримання субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом опалювального періоду 2011-2012 років.

Для безкоштовного отримання телетюнеру громадяни, що належать до вказаних категорій, повинні до 1 липня 2012 року надіслати поштою або подати особисто чи через уповноваженого представника відповідну заяву до управління праці та соціального захисту населення за місцем свого проживання.
У заяві вказується: (за наявності) номер та дата видачі пенсійного посвідчення або посвідчення особам, які одержують державну соціальну допомогу, відповідно до законів України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам», «Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та інвалідам».


До заяви також додаються:
– копія довідки медико-соціальної експертної комісії про встановлення інвалідності, а для інвалідів війни третьої групи також копія посвідчення інваліда війни;
– копія медичного висновку про дитину-інваліда віком до 18 років і копія свідоцтва про народження дитини.
Паспорт та довідка про присвоєння ідентифікаційного коду надаються особисто або через уповноваженого представника.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы