чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкаси презентовано як туристичне місто

Місто Черкаси у складі обласної виставкової команди взяло участь у 18-й міжнародній виставці UITT-2012 «Україна: подорожі та туризм». Захід відбувся 28 – 30 березня у Міжнародному виставковому центрі в Києві та зібрав тисячі фахівців у сфері туризму, туроператорів і простих мандрівників, які вирішили збагатитися інформацією про цікаві місця світу.

Виставку UITT справедливо вважають найбільш масштабною та найголовнішою подією туристичного року в Україні. Вітчизняний виробник туристичного продукту завжди гідно презентує свою країну перед гостями з інших країн.

Недарма обрано і слоган UITT: «Весь світ – одна виставка», оскільки учасниками щороку стає близько півсотні провідних туристичних країн світу: Єгипет, Туреччина, Хорватія, Грузія, Німеччина, Індія, Об'єднані Арабські Емірати, Норвегія, Болгарія тощо.

Чудова новина, яку цього року черкасці привезли з Києва – це те, що вперше за останні кілька років вдалося яскраво та масштабно презентувати рідне місто й область. Козацькому краю було відведено великий павільйон, де була виставлена поліграфічна продукція про туристичні цікавинки. Увагу до Черкас привертав великий яскравий банер, на якому у вигляді серця розміщено фотографії туристичних об'єктів, що є найбільш екзотичними та якими найбільше славиться місто. Відвідувачі охоче брали для ознайомлення інформаційний буклет про Черкаси, де подано основні відомості про цікаві місця та міські фестивалі.

Туристично-інформаційному центру вдалося налагодити сотні контактів із туроператорами та іншими турінфоцентрами. Плідна співпраця на сьогодні відбувається зі львівським центром туристичної інформації, що має великий досвід у своїй справі. Загалом, же Черкаський ТІЦ активно спілкується та обмінюється туристичними новинками з усіма регіонами України, а після виставки стало значно легше розробляти міжнародний напрям роботи.

Серед українських пропозицій відпочинку найбільше було представлено екскурсії для молоді історичними місцями, екстремальний туризм (рафтинг, скелелазіння), оздоровчі тури. Черкаси в контексті таких ідей для відпочинку запропонували затишок і природний спокій, пляжі на Дніпрі, свіже повітря Соснівки, екзотичні екскурсії до буддійського храму «Білий Лотос», яскраві щорічні фестивалі та пам’ятки архітектури кінця 19 – початку 20 ст. Фахівці з туризму області зосередили увагу на унікальних заповідниках, козацькій і трипільській минувшині. Долучилися до роботи і черкаські туроператори.

Результат поїздки черкаського Турінфоцентру – це великий стос візиток, кілька пакетів поліграфічної продукції про інші країни, а ще три дні чудового професійного досвіду. Виставка дала гігабайти цінної інформації, що допоможе скерувати розвиток туристичної галузі в Черкасах і запозичити найліпші ідеї, а також надихатиме на власні туристичні знахідки.

Тепер Турінфоцентр Черкас планує взяти участь у міжрегіональних туристичних виставках, що відбудуться в містах України та зосередять увагу на національному туристичному продукті. Головне, що нам є що показати світові, є чим пишатися та чим приваблювати тисячі мандрівників з усього світу.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы