чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Понад 3,7 млн. грн. цього року міська влада Черкас направить на проведення освітлення

Понад 3,7 млн. грн. цього року міська влада Черкас направить на проведення освітлення, реконструкцію електромереж, будівництво нових алей, заміну старих ламп на енергозберігаючі. Усі ці кошти передбачені у бюджеті розвитку. Роботи проводитимуться поетапно протягом року. Міська влада розділила роботи з освітлення за чотирма напрямками.

Будівництво Алей
Цього року мерія спрямує понад 600 тис. грн. на будівництво «з нуля» алей освітлення у мікрорайоні «Митниця».
За словами заступника міського голови Олексія Леонова, світліше стане на території від вул. Г. Дніпра до вул. Г. Сталінграда (біля ТРЦ «Дніпро Плаза»). Ще одну алею зовнішнього освітлення збудують від житлових будинків по вул. Г. Сталінграда 6, 8 до вул. Г. Дніпра, 13. Також освітлення встановлять на території від будинку по вул. Сталінграда, 44 до будинку по вул. Г. Дніпра, 29. Остання четверта алея має з’явитися між будівлями по вул. Гагаріна, 21 та Г. Дніпра, 81.
— Спочатку будуть виготовлені проекти і проведена їхня експертиза. Після цього розпочнемо роботи, — говорить Олексій Леонов.
Також міська влада планує відновити освітлення скверу біля Палацу Молоді, що у Південно-Західному районі.

Реконструкція мереж освітлення
Реконструюватимуть переважно вулиці, де недостатньо освітлення. Приміром, транспортні магістралі, на яких освітлюється лише один бік вулиці. Міська влада планує додати стовпи, прокласти додаткові лінії, щоб покращити освітлення цих зон.
Так, реконструюють мережу по вул. Дахнівській (від шляхопроводу до вул. Менделєєва), вул. Канівську. Покращать освітлення на вул. Смілянській (від кола до аеропорту), проспект Хіміків (естакада), вул. Лісова Просіка (від Лісової розв’язки до вул. Можайського), вул. Чигиринській (від вул. Добровольського до вул. Першотравневої), вул. Ватутіна (від вул. Рябоконя до вул. Пацаєва).
На усе це передбачено у бюджеті розвитку близько 600 тис. грн.

Відновлення непрацюючих мереж
12-15 років тому чимало електромереж у Черкасах були викрадені. Дроти вирізалися кварталами, вулицями.
— Тому у бюджеті ми запланували кошти на відновлення непрацюючих мереж. На все це потрібно понад 1 млн. 200 тис. грн. За ці кошти відновлять мережі, встановлять нові енергозберігаючі ліхтарі, при потребі замінять чи встановлять нові стовпи. Також проведемо реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на невеличких вулицях та провулках: вул. Гвардійська, спуск Пролетарський, провулок Боженка, вул. Будіндустрії, вул. Крупської, — розповів Олексій Леонов.
Реконструкцію мереж заплановано провести:
— Вул. Рябоконя (від пр. Хіміків до вул. Ватутіна);
— Вул. Одеська (від Руставі до Лісової розв’язки);
— Вул. Ціалковського (від Золотоніської до Пожарського);
— Вул. Мечнікова (від Золотоніської до Геронимівської);
— Вул. Першотравневої (від пр. Хіміків до ПАТ «Азот»);
— Просп. Хіміків (від вул. Енгельса до вул. Першотравневої).

Заміна світильників
Понад 1, 2 млн. грн. планують направити на заміну старих світильників із лампами розжарювання на сучасні. Загалом замінять понад 1000 світильників по усьому місту, що дозволить отримати якісніше освітлення, а також суттєво зекономити електроенергію. Таким чином мерія планує покращити освітлення територій в районі «Луначарського» (вул. Луначарського, Смаглія, Онопрієнка), в районі вулиць, що перетинаються із вул. Громова (Чіковані, Садова, Поднєвіча, Пилипенка), в районі вул. Б. Хмельницького (Гоголя, Хмельницького, Петровського) та інше.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы