чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

У Черкасах встановили дошки з історичною картою Черкас

У Черкасах встановили три інформаційні дошки з детальною картою історичного центру міста, а також стенд, де розміщуватиметься анонсова інформація про заходи, фестивалі, спортивні і культурні події у обласному центрі. Усі елементи інформаційних дощок і стенду виконані у історичному стилі.

Інформаційні дошки розміщено у найбільш зручних місцях: біля кафе «МакДональдс», на майдані Богдана Хмельницького (навпроти ПК «Дружба народів»), у сквері за обласною радою.

— Інформаційні дошки і стенд створено в межах програми розвитку туризму. Оформлення таке ж, як і в інформаційних вивісок на історичних будівлях, установлених у попередні роки. Це підкреслює неповторність нашого міста, його самобутній стиль, — говорить директор КП «Туристично-інформаційний центр» Світлана Неухацька.

На мапі історичного центру позначено місце, де турист перебуває на цей момент, що істотно допомагає йому зорієнтуватися. Дошка біля ПК «Дружба народів» невдовзі стане одним з основних елементів реконструйованої площі Богдана Хмельницького, яка запланована на найближчий час і має бути завершена до Дня міста. Інформаційна дошка буде прикрашати оновлену площу, тому для зручності була зроблена двосторонньою.

Інформаційний стенд нині встановлюють на розі Шевченка і Байди-Вишневецького поряд із вказівником, встановленим торік. Інформаційний стенд складається з шести полотен, кожне з яких присвячене певній темі. Тут історичні цікавинки, і театральні анонси, і спортивні новини, і детальна інформація про славнозвісні черкаські фестивалі. Його оновлюватимуть щомісяця.


Портал Черкаської міської ради.

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы