чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

«Динамо» Київ (дубль) – «Славутич» Черкаси 0:0

Контрольний матч. НТБ «Динамо» Київ. Початок о 17 год.
Чергову перевірку боєм пройшли футболісти «Славутича». До завершення трансферного періоду тренерський штаб черкасців активно шукає підсилення команди. Контрольний поєдинок проти молодіжного складу гранда українського футболу став гарною нагодою відпрацювання тактичних схем та перевірки потенційних новачків команди.

Черкащани виходили на поле навчально-тренувальної бази київського «Динамо» з подвійною метою: по-перше, протистояти іменитому супернику, а по-друге, довести випадковість результату календарної гри в Херсоні.



У першому таймі обидві команди показали цікавий футбол, високий темп гри та непоступливість у кожному окремому епізоді. Перший небезпечний момент виник на 12-ій хвилині. Денис Фаворов, промчавши лівим флангом, прострілив уздовж воріт, але нападнику «Славутича» не вистачило лічених сантиметрів, щоб ефектно замкнути подачу.


Дві гарні можливості розтринькав Шуляк: на 23 хвилині Олексій, якого партнери по команді вивели фактично один на один, невдало розпорядився м’ячем, а за 9 обертів секундної стрілки півзахисник «червоно-біло-синіх», обікравши захисника та обігравши голкіпера киян, не зміг пробити по порожніх воротах.



У перерві тренери обох колективів, провівши масштабні заміни, надали можливість футболістам з лави запасних виявити себе на футбольному газоні. У складі молодіжного складу киян другу сорокап’ятихвилинку відбігав її тренер Владислав Ващук.



Шанс відзначитися у матчі мали Євген Лукашев, під час подачі від кутового прапорця (захисник господарів вибив м’яч з лінії воріт), та Максим Гапон, пробивши зі штрафного над поперечкою. «Динамівці» відповіли двома ударами з-за меж карного майданчика.



Заключні п’ять хвилин пройшли за значної переваги нашої команди.



Змс СРСР, зтр України О.Ф.Мунтян: «Приємно, що футбол відроджується у Черкасах. З великим задоволенням спостерігав за грою «Славутича». Звісно, у тренерського штабу попереду ще багато роботи, але при належній підтримці керівництва клубу команда може досягти значних успіхів. З відгуків знаю, що губернатор області С.Тулуб особисто опікується долею професіональної команди Черкащини. ФК «Славутич» не повинен затримуватися у другій лізі, перед колективом обов’язково повинно ставитися завдання – підвищення у класі.

Користуючись нагодою, передаю палкий привіт черкаським вболівальникам!»


http://fcslavutich.ck.ua


 




 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы