чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

15 липня – черговий аукціон від мерії Черкас

15 липня – черговий аукціон від мерії ЧеркасМерія Черкас оголосила аукціон з продажу права оренди на дві земельні ділянки. Зокрема, продається право оренди на земельну ділянку на 5 років по вул. Пилипенка (під розміщення торгового кіоску в комплексі із зупинкою громадського транспорту) та на ділянці на розі вул. Пушкіна-Хрещатик (під розміщення торгового павільйону). Аукціон відбудеться 15 липня. Кінцевий термін подачі заяв на участь в аукціоні – 11 липня.

Стартова ціна першої земельної ділянки (вул. Пилипенка - Громова) складає 28,3 тис. грн. Вона розташована у «спальному» районі міста. Поряд із десяток багатоповерхових будинків, дитячий садочок, КП «Черкасиводоканал», транспортна розв’язка та інше.

Продавати право оренди на другу земельну ділянку (на розі вул. Пушкіна та Хрещатик) почнуть із 46,6 тис. грн. Ділянка розташована поблизу мікрорайону з багатоповерховою забудовою, вдала транспортна розв’язка, неподалік від центру міста.

Як розповіли в департаменті архітектури, будівництва та землеустрою, від аукціону вони сподіваються отримати значно більше коштів, ніж заявлена стартова ціна. Результат попередніх торгів, проведених з початку року у Черкасах, свідчить про те, що остаточна сума може вдвічі перевищувати стартову.

За словами Марини Геращенко, директора департаменту архітектури, будівництва та землеустрою, мерії набагато вигідніше продавати право оренди на земельну ділянку, ніж продавати її у власність. У такому разі місто залишається власником землі, а орендар окрім оплати права оренди, згодом ще сплачує і орендну плату.

Цього року Черкаси планують виставити на подібний аукціон ще близько 10 ділянок. Нагадаємо, попередні торги з продажу права оренди дозволив заробити міському бюджету майже 100 тис. грн. Тоді було продане право оренди на земельні ділянки по вул. Чигиринській (зупинка «Хлібзавод») та по вул. Смілянській (зупинка «Зоопарк»).

Довідка: Ознайомитися із технічними паспортами земельних ділянок та умовами участі в аукціоні можна в департаменті архітектури, будівництва та землеустрою за адресою вул. Б. Вишневецького, 36 каб. 320. Контактні телефони – (0472) 45-90-02, 45-26-52.


http://www.rada.cherkassy.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы