чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Право оренди землі під торговим павільйоном надано за 65 тис. грн.

Право оренди землі під торговим павільйоном надано за 65 тис. грн.Мерія Черкас на аукціоні, що відбувся 15 липня, продала право оренди на одну земельну ділянку за понад 65 тис. грн. На торги була виставлена ділянка на розі вул. Хрещатик та Пушкіна під розташування торгівельного павільйону. Переможець виборов право здійснювати тут підприємницьку діяльність протягом 10 років.

Під час аукціону було зроблено 4 кроки. Вартість ділянки зросла на 40% – зі стартової ціни в 46 652 грн. до 65 312 тис. грн. До міського ж бюджету надійте близько 59 тис. грн., адже за законом 10% від суми відійде до державного бюджету. Кошти, отримані від аукціону, надійдуть до бюджету розвитку міста, з якого фінансуються роботи з реконструкції освітлення, придбання медичного обладнання, встановлення склопакетів у школах та дитячих садочках тощо.
Начальник управління земельних ресурсів та землеустрою Руслан Алдаганов переконаний, що аукціони на право оренди земельних ділянок – це найкращий спосіб для підприємців отримати земельну ділянку, а також поповнити міську скарбницю.

Довідка: Цьогоріч влада планує на аукціони з продажу права оренди виставити ще близько 10 земельних ділянок. Зокрема продаватимуть оренду під розміщення автостоянки, торгово-офісних приміщень, адміністративної будівлі та зупинок громадського транспорту. Нині оформлюється необхідна документація для продажу прав оренди на такі зупинки, як «Річковий вокзал» по вулиці Героїв Сталінграду, «Палац спорту «Будівельник» по проспекту Хіміків, «Черкасигаз» та «Невського» по вулиці Громова.


http://www.rada.cherkassy.ua

 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы