чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

 

  Черкасские новости

 

Черкаська команда посіла призові місця

Негода не стала на заваді учасникам Чемпіонату України з водно-моторного спорту, який відбувся в Черкасах. Загалом за перемогу змагалися представники 8 регіонів держави. Черкащани виступили успішно, показавши високий рівень майстерності.

Черкаська команда посіла призові місця майже в усіх категоріях. Так, у класі моточовнів із об’ємом двигуна до 250 кубічних сантиметрів перемогу здобув наш Андрій Слісарчук.


У категорії човнів із об’ємом двигуна до 400 кубічних сантиметрів увесь подіум був черкаським. Чемпіоном став Олександр Царинник, Максим Макаріхін посів друге місце, а Дмитро Майстренко фінішував третім. У змаганнях скутерів срібло здобув титулований черкаський гонщик Олексій Чендеков, який свого часу у складі екіпажу українського човна «Сігл» ставав чемпіоном світу.


У змаганнях катамаранів досвідчений Андрій Матусевич посів четверте місце. Показати кращий результат спортсменові завадила поломка судна на тренуванні напередодні чемпіонату. 
Нарівні з представниками сильної статі змагалися і дівчата. Так, черкащанка Анастасія Лисенко змогла обійти всіх своїх суперників-хлопців і фінішувати першою. Тренує дівчину її батько – один із найтитулованіших спортсменів України Андрій Лисенко, який у класі моточовнів із об’ємом двигуна до 550 кубічних сантиметрів також став переможцем.


http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=64&view=3617


 









 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы