чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

   

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
 

  Новости на сайте

 

  Полезные ссылки

 

  Справочники

 

  Черкасские новости

 

Коронавирус
 

  Черкасские новости

 

Перспективи черкаських доріг

Черкаське бездоріжжя болить і водіям, і пішоходам. Негода останніх тижнів міцності дорогам не додала. Замість асфальту – суцільне решето. У такому жалюгідному стані транспортні артерії міста вже більше року. Тяжкі часи настали після морозної зими 2010-го. Нині, за словами владців, Черкаси таки побачили світло у кінці тунелю. Міська влада обіцяє вже цього року відремонтувати бульвар Шевченка та розширити дві вулиці: Козацьку та Одеську. На решту доріг у кращому разі чекає ямковий ремонт. Більше про перспективи ремонту знає Марина Лук’яненко.

Підступні ями чатують на місцевих водіїв та пішоходів повсюди. Міські владці обіцяють: вже зовсім скоро дірявий асфальт полатають. Щоправда, вибірково. На ямковий ремонт цьогоріч місто спрямує 1,5 мільйони гривень. Це залишок надходжень із дорожнього фонду за 2010 рік. Ще 1,5 мільйони, вже за 2011, зроблять можливим ремонт асфальтного покриття прибудинкових територій. 60 мільйонів, які міська влада отримає від випуску муніципальних облігацій, витратять на будівництво 2 вулиць – Козацької та Одеської.
Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Ми плануємо 2 вулиці розширити і, що основне, прокласти там зливові каналізації: на Козацькій, там завжди море стоїть, і на Одеській теж підтоплює у дощі».
Додаткові 3 мільйони гривень Черкаси отримають із державного бюджету. За ці кошти «Автодор» та «Водоканал» спільними зусиллями відремонтують бульвар Шевченка. Відновлять асфальтне покриття та реконструюють каналізаційні колодязі.

Сергій Одарич, міський голова м. Черкаси: «Це приблизно 2 метри в глибину кожен колодязь викладений цеглою, яка щороку сиплеться. Тому ми плануємо колодязі розбирати, ставити бетонні кільця й зверху під дорожнє покриття ставити залізобетонну плиту».
Таких колодязів на бульварі близько ста сімдесяти.
Сергій Овчаренко, директор КП «Черкасиводоканал»: «Є варіант перекладки, є варіант санації. Ми зараз разом із працівниками проектного інституту ці варіанти обговорюємо, тому що частина колодязів у напівзруйнованому стані, частина – у кращому, треба добряче попрацювати та визначитися, як саме проводити ці роботи».
Наразі тривають підготовчі роботи. Тож про строки реконструкції говорити зарано.


http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=6&view=3636









 

  Наш опрос

 

 

 

  Полезные ссылки

 

 

 

  Праздники

 

 

 

  Телеканалы